Contact

Beperk stof, vuil en overlast met onze professionele oplossing!

Stofwanden, het perfecte hulpmiddel tijdens afbraakwerken

Afbraakwerken, het is een vak apart. Gelukkig kan u rekenen op professionals zoals Smeba uit Zandhoven, die weten hoe het moet. Niet alleen voor het manueel afbreken van badkamers, tuinhuisjes, keukens, toiletten, carports en nog veel meer kan u bij ons terecht. Wij gaan ook prat op een proper achtergelaten werf. Daarom bieden wij u als extra service de verhuur en verkoop van stofwanden.

Het stofvrij maken van de omgeving: een extra service, onze troef!

Stofwanden met of zonder doorgang, stofmatten, langdurige stofwanden... Tijdens bouw- en renovatiewerken zijn ze een welgekomen hulpmiddel. Wij komen ze graag bij u installeren, enkele dagen voor we met de afbraakwerken starten. Op deze manier houdt u de ruimte proper én bent u zeker van een veilige en gezonde omgeving. Ook kan overlast op deze manier ingeperkt worden.

Ons bedrijf verzorgt kleine en grote afbraakprojecten, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wist u dat u ook beroep op ons kan doen voor het opruimen van bouwwerven? Wij kijken er al naar uit om onze tanden in uw project te zetten!

Wenst u meer informatie? Of wil u graag een afspraak maken? Contacteer ons dan vandaag nog. De zaakvoerder helpt u graag persoonlijk verder.


Contacteer ons!
03 500 73 00